- Kurt Nilsen - Rise to the occasion <3 -

Hej!

Har inte skrivit på länge för har inte haft nån direkt lust att skriva ^^ Men tänkte att jag måste väl göra det nu idag ändå för att det var ett tag sedan. Jag har i alla fall varit ensam hemma i snart två veckor och det har varit riktigt skönt och grymt kul med för världens bästa har varit här undertiden.. Fast idag är jag väldigt trött eftersom det har varit kompisar heöa tiden haha. Så idag vill jag vara ensam så har rätt skönt nu sitter bara här och tar de lungt och kollar på bajs regnet som aldrig vill sluta xD  Fast ärligt så orkar jag itne skriva mera nu.. Får se när jag skriver nästa gång ! :)

BajsHej.

- Guess I always knew inside I wouldn't have you for a long time .. -

" Somewhere down the road Our roads are gonna cross again It doesn't really matter when But somewhere down the road.."

- Var det bara en lögn? -

Hallå! igår var det en riktigt rolig och bra dag. Började med att jag gick hem till Markus och vi väntade på att Edvin och Elisa skulle komma och vi skulle åka till Gävle.. Så jao sen runt halv tolv tror jag dom kom, så då åkte vi till Gävle.. Först åkte vi till högskolan där Edvin skulle hämta sin nyckel till sin lägenhet! När vi hade hämtat nyckeln så skulle vi leta på hans lägenhet med, och det var kanske inte det lättste, men vi hittade den ändå rätt fort haha :D Så vi stannade väl där ett tag och kikade runt.. Sen åkte vi ner på stan och skulle leta efter tågstationen ( jag hittade den (A) haha måste lixom bara påpeka det :P )..aah sen skulle vi hitta ut från stan ( det tog längst tid haha för vi åkte en annan väg ^^).. Sen på hem vägen så stannade vi till vid Valbo och gick runt där å shoppade ! Så det blev en hel dag med Markus Elisa och Edvin det var riktigt skoj (: Köpte iaf ett nytt linne/klänning som var rosa! Meen bäst man inte hanldar för mkt eftersom det är sthlm nu om två dagar.. ! Ska bli så himla kuul ( som om jag inte sagt det redan haha)..ja sen köpte jah och markus en 18 års present till Peniz, det blev ett halsband med ett P på.. Det står INTE för Pernilla, det står för Peniz ! ;)
När vi hade lämnat presenten till PeniZ så åkte vi hem och jag fyllde på mobilen så nu är man inte fattig längre! (: Halebop har jag med nu, så det är bra :)..

Sen när jag kom innanför dörrren och hade just tryckt in koden så jag skulle få några pengar på skiten så ringer viktor och frågar om jag vill komma dit och dricka grogg med honom xD.. Och jag menar MIG av alla människor haha.. ah men iaf så käkade jag lite fort och sen släpade jag ut MArkus och vi gick hem till Viktor och höll honom sällskap och drack upp den där skiten han hade hemma med honom.. Men det var himla trevligt, vi satt inne i hans kök och nördade vid en varsin dator och drack något som smakade lime och svartvinbär haha :D

Innan vi kom fram till viktor så hade det börjat spörregnat så jag och markus satte oss i det ny byggda buss garaget och satt där i säkert 40 minuter och väntade på att viktor skulle möta oss med paraplyn :P Men men vi kom iaf fram till slut!

Så tack för en jätte bra dag igår ! <3 :)

Nu ska jag ringa markus och säga åt honom att komma hit och vara social och kolla på en film med mig. :D
Och i morgon ska Markus sova här och vi ska nörda One Tree Hill säsong 5 ( även om jag redan sett hel men spela roll ;D )

HejSvejs!

Markus och jag (:

RSS 2.0