-Children hurtin you hear them crying,

Black eyes peas - Where is the love

What's wrong with the world mama?
People living like aint got no mamas
I think the whole worlds addicted to the drama
Only attracted to the things that bring you trauma..


People killing people dying
Children hurtin you hear them crying
Can you practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father Father Father help us
Send some guidance from above
Cause people got me got me questioning
Where is the love?




-Everything I do,

"Look into my eyes you will see,
What you mean to me.



You know it's true.
Everything I do,
I do it for you.."

-Myser med lilla Totoro,

Hej!
Ska kanske skriva lite grann nu då. Jag och filip har det väldigt väldigt bra i lägenheten och Filip har fått jobb, så det är ju jätte bra! :) På fredag åker Filip hem till sina föräldrar för att göra klart det sista med skolan, det kommer bli så tråkigt att han ska åka, jag kommer längta ihjäl mig :/ men som tur är så kommer Emilia att sova hos mig fredag till söndag, och på lördag till söndag ska vi ha tjejkväll, kommer bli jätte mysigt och jätte kul har verkligen längtat efter att bara vara med er, har varit ett tag sedan nu :)

Bio i lördags med Edvin Elisa, Markus, Emil, Emilia och Filip var kanon, först åt vi på kina och sen drog vi till bion. Vi såg på flickan som lekte med elden, den var jätte bra!

Just nu sitter jag här vid datorn och kelar med våran väldigt busiga katt haha. Han vill mest rivas och bitas och helst bita i mitt hår haha. Om ett tag ska jag nog ner på stan och köpa ett koppel till våran lilla katt, så vi kan ut och gå med honom lite. ( eftersom han kommer att bli en inne katt ). Sen ska jag oxå kolla på en present till Axel som fyller 16 år den 1 oktober. Runt två åker jag ut till pappa och mamma för att plocka ihop de sista sakerna och sen ska jag och filip äta hos mamma, mysigt :)

aja nu ska jag städa lite för det ser ut som en röra i våran lägenhet just nu :P
Hoppas på att allt med tapetseringen ska vara klart till onsdag, orkar inte vänta längre!

ha en bra dag.
Puss och Kram på er.

-Våran lilla katt bebis,

Våran lilla katt bebis Totoro :)
Namnet kommer från denna lilla söta tecknade filur:
Totoro ca 14 veckor gammal :)

-Kollar på idol,

Veeeet... DÅLIG uppdatering, men har inte haft någon skriv lust.
Vi får se när det kommer flera bilder och inlägg :)
Ha en bra helg iaf.
Puss och kram på er!

-Du du du och bara du,

"Everytime I think of you
I always catch my breath..^^"
Du är mitt allt, för alltid <3

-Ringarna,

Äter varma hallon och glass och myser framför tvn med Filip :)
Snart efterlyst!
bilder på ringarna!
Utan på ringarna står det Emelie på Filips ring och Filip på min ring ;D
i ringarna står det 8/9-09 sen evighets tecknet.

-Längtar till helgen,

Hej!
har nyss plockat ihop disken och lite annat i lägenheten, så just nu sitter jag och kollar på en dokumentär, den är riktigt bra och det är flera gånger som det är svårt att låta bli att gråta haha. Man blir både glad av den och samtidigt tycker man så synd om den här killen Peter som det handlar om.
Det är iaf ett norskt reportage från 2008. 17-årige Peter har cerebral pares och sitter i rullstol. "Att bli betraktad som den man är är inte alltid lätt, men Peter tänker inte låta rullstolen stå i vägen för sina drömmar. " Flera borde se den och den borde visas i skolorna tycker jag,flera borde se och få höra hur han tänker osv :) Är vad jag tycker! Nej men nu ska jag nog fortsätta och se på det här och sen ska jag duscha och fixa mat. Men har ingen anning om vad jag ska göra för mat.. Får fundera på det med helt enkelt haha.
ha det bra!

-En mycket saknad skådespelare enligt mig,

Heath Ledger var bara för bra :)
<3


-Vad som händer just nu,

Hej!
Just nu sitter jag i sängen och lyssna på musik och tänkte därför passa på att skriva lite blogg.
Idag har jag mest legat och vilat och kollat på tv, men sen gjorde jag ett ryck och städade lägenheten, så nu luktar det verkligen rent här!
Ja så vad har annars hänt då? Jo jag är inne på min andra praktik vecka, och praktiken är okej om jag ska vara ärlig. Men det funkar :) Filip har fått jobb på ett snickeri, vilket är jätte bra! Plus att han trivs väldigt bra också, så nu ska han vara där i två veckor sen får vi se vad dom säger om han får stanna kvar elr inte. Hoppas verkligen på att han får stanna. Och jag letar jobb för fullt, men hittar inget. Ska gå till arbetsförmedlingen någon dag och prata med dem om inskrivning där och sådär. Sen måste jag också ta tag i körkortet, det känns väl nästan som nummer 1 nu (efter praktiken vill säga).
Nästa vecka ska jag och Julia börja träna på friskis och svettis med, jag vill helst börja direkt haha, skulle behövas! ;) Sen har jag fått en del jobb framöver på 34an med, så jag är glad att man iaf har lite vikariat, och ett plus är ju att det är på ett ställe som man trivs på.
Nu ska jag nog gå och ta på mig några andra kläder än mjukis kläder haha och sen ska jag vänta på att pappa ska komma förbi och hämta mig, sen ska vi åka till rusta och ica maxi och handla lite.
I helgen blir det inflyttningsfest och födelsedags kalas för Emilia som blir 19 år. Det ska bli kul och jag längtar massor, sen blir det att kolla lite på granny goes street och sen krogen på kvällen, låter som en väldigt bra helg tsm med mina underbara vänner :)
Den 8/9 kommer vara en mycket speciell dag, skriver mera om det sen, för det är en liten hemlis :D
Filip Norén <3

RSS 2.0