Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift.

Jaha då var man hemma igen då. Kom hem från gbg igår kväll och nästan direkt när jag kom hem så gick jag hem till Markus och vi gick ut och satte oss och pratade vid skolan ^__^ Sen luffade vi ner till fotbolls plannen och där hoppade jag runt ett tag och sen gick vi hem... Hade iaf hur bra som helst i gbg, och jag vill tillbaka!
På måndagen så kom vi fram kanske vid 11 tiden elr nått minns inte riktigt.. Så då gick jag mamma adam och axel runt på stan och letade affärer ( hittade typ inga haha) så då gick vi till liseberg och blev där heela dagen.. Men inte var då liseberg något speciellt och har hört så många prata om det och att det är så kul osv.. men njaa inte direkt då :P

Sen på tisdagen så drog vi ner till havet och var där och badade hela dagen. Först var de inte direkt världes bästa väder.. Men efter några timmar kom solen fram och det blev sådär jätte varmt ! Så blev det mkt sola och bada ! :D Så nu är man brun haha (; Jao sen åkte vi tillbaka till hotellet och käkade på kina!

Onsdagen blev det bara en massa shopping på nordstan kompassen och femman elr vad det nu kallades för! När vi var där så skulle jag kolla hur mkt pengar jag hade.. För tidigare på morgonen så hade det blivit lite tjaffs om mina pengar hur det nu var ( för det var inte mina som vi trodde -_-) så det visade sig juh att jag inte hade några pengar alls, och lönen skulle jag få i augusti.. Så ja var lite små sur haha. Men sen så när jag skulle ta ut hundra kronor åt mamma, så blev jag riktigt glad ! Visade sig att jag hade fått in lönen iaf. PLUS högre lön än väntat :D !! Sååå det passade juh skit bra eftersom vi sprang runt där i gbg, och sen nu den 4 blir de sthlm så jag klagar inte ;D .. Har köpt en svart skinnjacka iaf ( som jag velat haft jätte länge, men varit för fattig för att köpa haha så passade på nu xD) och sen parfymen Tommy girl ! :)
Jao sen åkte vi hem runt halv fem.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mera idag.. elr iaf inte just nu. Ska ut med markus nu en stund och vi ska nog iväg till ån och bada.. Sen blir det nog någon film.. (:

Hejsvejs!

"om jag någongång skulle våga göra en tatuering, så skulle jag vilja göra denna text: -Yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift. - tycker den var bra iaf. "

Nomy - I miss you <3

' You’re not who you used to be, or at least not to me.'

Nu har jag nyss packat klart väskan och ska snart äta och sen åka till mamma tror jag. I morgon ska jag upp klockan 4 på morgonen (kommer vara helt död xD ) För klockan 5 ska vi åka till GBG, får inte vara på hotellet förens tre, så måste gå runt på stan, kommer vara skit trött haha. Men men ska bli kul att åka iväg (: Och idag kommer söt ungen hem med :D <3 Ska allt ringa henne sen å höra hur hon haft det, nyfiken som man är haha :D

Igår åkte jag till Ludvika först med pappa och dom, sen åkte jag hem till mamma och träffade kusinerna en stund... Sen kom Markus och då åkte vi hem till Viktor och kollade på filmen Rec. ( den sög ).. ;D .. Fast först innan vi började kollade på filmen så satt vi alla tre vid en varsin dator och nördade haha. Viktor spelade Wow och sedan kollade han början på en anime serie, och markus och han satt och pratade en massa om wow, och jag bara satt där helt mobbad och fattade inte ens hälften av vad dom sa haha. Markus och jag satt bara på msn och såg fula ut :P
Efter filmen sprang jag hem och soooov. och idag har jag bara slöööat i solen :)

- Now there's no place else I could be but here in your arms -

STHLM SNART ! :D Jag e massa glad. För jag tycker om er så mkt :D :D <333

- Do you know how hard it is? Finding my way through this. -


Låtar som jag sitter och trallar på nästan varje dag nu (:

-Kurt Nilsen - Rise to the occasion <3

-The Bravery - Time won't let me go <3

-Digga - Broken

HallåHallå (:
Sista dagen idag på jobbet, kom typ inga turister dit och kollade, så solat heeela dan, så nu har man iaf blivit brun. För någon dag sedan, kan ha varit onsdags, så var jag själv nere där i stationen ( för Emilia var uppe och värmde våran mat), då kom det in en gubbe och så stod han först å frågade mig massa saker om stationen.. Ja sen så hörde väl han att fläktarna hade slagit igång där inne.
Så då sa han till mig: -Vet du vad det är för ton?
Jag bara: - Ja alltså det är väl fläktarna du hör, dom har slagit på..
Han: Nej men alltså vad är det för ton?
Jag: öhm... jadu jag vet inte jag...
Han: Det är ton B ! ( sen stod han där å sjöng A, jätte högt för mig i B ton då haha elr något sådant)
Han: Så nu vet du om någon annan skulle fråga. (så såg han sådär stolt ut xD )

Ofta nån skulle komma och fråga det lixom ^^

Och alltså jag kan bara tänka mig min min då han gjorde sådär xD Jag kände verkligen hur jag gjorde ett fult ansiktsuttryck.. Ja kul var det iaf.. Där står jag och lyssnar på en liten opera sångare.! Tur Emilia var uppe annars hade jag skrattat sönder.

Men nu ska jag gå. För vi ska över till grannen å käka.
PussKram

Sometimes i just want to let go, u know..just run away, And never come back , but this is reality, so that isn't possible
gamal bild. (:- I dina ögon var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon -

Ibland borde man bara kunna stänga av tankarna, dom är jobbiga och lite ivägen ibland >_< Och drömmarna som brukar vara så bra, är nu bara jobbiga och vill bara göra mig ledsen. BLÄ på dom för ett tag. Tänker kanske för mkt ibland -__-

Vet inte ens vem som läser den här bloggen, kanske ingen ^^
Men då är det väl så då.
Har jag något själv att läsa haha..

Nu ska jag nog sova. Sista dagen på jobbet i morgon, och i måndags råkae jag slå sönder ett fönster.
Klantig som jag är. ><

godnatt.

Ingen fick mig att känna mig så bra som du fick mig att känna mig,
Ingen gjorde mig så glad som du,
Ingen fick mig att må så bra som du..
Ingen verkade bry sig lika mkt om mig som du gjorde,
Ingen har uppmuntrat mig till att göra saker så mkt som du..
Ingen har förstått mig så bra som du..
Med dig kunde jag vara mig själv, och allt kändes lätt och allt kändes bra.
Det finns ingen som du.


' Cause there's no one in the world like Emily.'

HejHej! Då hade man skaffat en blogg då. Hade inte en anning om vad jag skulle "heta" så det fick bli PinkUmbrellaa som på BDB lättast att komma ihåg det då, och jag gillar det, de låter så fult elr nått ;D
Så nu gäller det ju att komma på något att skriva om oxå. ;)
Kan ju alltid börja med och berätta vad jag har gjort idag ( är iaf en början ^^ ).. Vaknade vid nio duschade och grejade, och åkte till "jobbet". Törs inte riktigt kalla det för jobb för det är väldigt slött och man gör inte så mkt, men jag klagar inte. Slutade halv 5. Sen åkte jag hem och solade, har ju varit kanon fint väder båda igår och idag ! Och så klart jobbar man när det är fint väder, men har hunnit med att sola lite på jobbet med men lite roligare att vara hemma när det är bra väder, så man kan hitta på nått kul :D Sen blev de bara molnigare och solen typ försvann, så då gick jag in och ringde PeniZ ( Pernilla) som har åkt i till Skåne helt själva idag...Hoppas du får det bra där nere bajsen <3 Fast jag vill att du ska komma hem redan nu (A)..

På fredag är de sista jobbar dagen, och sen till helgen så blir det film hemma hos Viktor och sen så kommer alla (de flesta) kusinerna på mammas sida och grillar och sådär. Så det ska bli kul att träffa alla. Sen på måndag åker vi till GBG, och stannar där till onsdag. Ska bli kul att bara åka iväg med familjen faktiskt. :) Och den 31 juli får jag halebop igen med bara så ni vet.. :D
Sen om 12 dagar idag så åker vi till sthlm.! Ska bli riktigt kuuul och jag längtar massor. Vill bara iväg nu. Markus och jag satt och pratade om vi skulle riva sönder våra hem biljetter, och stanna där ;D För vi vill inte hem igen ^_^ Men tyvärr måste vi det.

Många som kommer fylla 18 med, så ska köpa lite presenter.. Till bland annat Emelie ( fast du redan har fyllt för flera månader sedan ^^ ), sen Emilia som fyller den 6 sep, och PeniZ som fyller den 30 Juli va ? ^^, och sen Markus den 20 november :)

Jahapp? Ska man göra nu då? Skulle vilja in till stan, men vet inte om jag orkar rätt trött och sen har jag nog ingen skjuts in så.. det sket sig iaf :P Får väl titta på nån film , elr försöka lista ut mera hur den här sidan fungerar och sådär,elr läsa klart Pojken som inte fanns. ( Tänk att jag har blivit så duktig och börjat läsa böcker?! :O Men det är jobbets fel ^_^ )

- Ja det är trist att vara den som sitter kvar här ännu.
Jag tål inte att se er två tillsammans. -

beskrivning

RSS 2.0